16 strandbenodigdheden voor peuters

Mijn definitie van een perfecte zomervakantie, wanneer ik met peuters reis, is naar het strand gaan met mijn twee kinderen en man – nu ik precies weet wat ik met peuters naar het strand moet nemen en een aantal van onze eerdere strandvakantie-ongelukken met het gezin vermijd.

Sinds mijn kindertijd trekt de oceaan me meer dan heuvels, flamboyante steden en pretparken. Met een beetje geluk zijn mijn genen die van de oceaan houden ook doorgegeven aan mijn kinderen.

Strandbenodigdheden voor peuters - Zwemarmbanden

Mijn tweeling is nu 5 en we hebben de afgelopen 3 jaar stranduitjes gedaan. Laat me iets bekennen, onze eerste paar uitstapjes hadden veel te lijden van het gebrek aan planning. Omdat ik een nieuwe moeder was die vroeger een rustige zwerver was, had ik geen idee wat ik met peuters naar het strand moest brengen.

Onnodig te zeggen dat ik heb geleerd van mijn fouten bij elke strandvakantie met het gezin die een beetje in de war raakte vanwege mijn gebrek aan goede planning. De afgelopen twee opeenvolgende jaren ging ik met peuters op strandvakantie naar Cape Cod, volledig voorbereid en raad eens? Alles verliep precies volgens ons plan en we hadden enkele van de beste strandvakanties voor het hele gezin met onze peuters.

Bekijk deze baby- en peutervriendelijke all-inclusive resorts. All-inclusive resorts zorgen voor een baby- en peutervriendelijke vakantie.

We hielden van onze eerste ervaring bij a peutervriendelijk all-inclusive in Mexico!

Door middel van deze lijst met strandbenodigdheden voor peuters, wil ik alle nieuwe ouders helpen die net zo onwetend zijn als ik 3 jaar geleden was. Laat me je helpen bij het opstellen van een faalveilige paklijst voor strandvakanties voor peuters om je volgende stranduitje zorgeloos, leuk en ontspannend te maken.

Paklijst met strandbenodigdheden voor peuters

Wat neem je mee naar het strand voor een dagje met peuters? Hier zijn strandbenodigdheden voor peuters die op je checklist voor strandvakanties moeten staan:

Strandbenodigdheden voor peuters - Strandspeelgoed

Better safe than sorry is mijn go-to-mantra wanneer ik mijn strandtas inpak voor een dag op het strand met peuters. Na veel vallen en opstaan, heb ik eindelijk deze strandchecklist voor peuters samengesteld die garant staat voor een gezonde, plezierige stranddag, zonder mijn tas te overbelasten.

Als u met uw peuter vliegt, overweeg dan: kinderreisspullen huren dus je hoeft niet alles mee te nemen! En mis deze niet Vliegtips voor peuters!

Strandbenodigdheden voor peuters - Zwemarmbanden

Geniet van je tijd op het strand! Een strandvakantie zorgt voor een van de meest peutervriendelijke vakanties!

Met dank aan Alvina Emmy van Ouder houdt van voor het schrijven van deze gastpost voor ons.

Alvina geeft graag nuttig en praktisch advies aan ouders, inclusief aanbevelingen voor topproducten voor baby’s.

Speld het voor later!

10 strandbenodigdheden voor peuters.  Hier zijn 10 must-haves om mee te nemen bij het inpakken voor een dagje strand met een peuter.  ||  Strandvakantie met peuter |  Peuterreizen |  Reizen met peuters |  Strand met peuters |  Paklijst voor strand |  Strandbenodigdheden voor peuters |  Checklist voor strand met peuter

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Laat een reactie achter

Angelmakers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart