Rijdende baby: veiligheidstips voor reizen met de auto

Dit bericht is gesponsord door Diono

Reizen met de auto met een baby betekent niet per se een roadtrip. Je baby van punt A naar punt B brengen, vereist misschien niet zoveel planning en inpakken, maar je moet nog steeds net zo veilig zijn. Ik weet zeker dat er een statistiek is die aangeeft dat ongevallen dichter bij huis waarschijnlijker zijn. Dit is logisch, omdat het waarschijnlijker is dat u op uw hoede bent tijdens een routine die u dag in dag uit volgt, dan wanneer u uw GPS volgt op een onbekende snelweg.

De regels en voorschriften voor autostoeltjes veranderen regelmatig, dus of je nu een nieuwe moeder bent, voor het eerst moeder bent of iemand die dit rijdende baby-ding op de proef heeft gesteld, je zou kunnen staan ​​​​om je veilige rijgedrag op te frissen.

Veiligheidstips voor baby’s

Gebruik het juiste autostoeltje voor de leeftijd en grootte van de baby

Pasgeborenen en jongere baby’s zijn het gelukkigst in wat ik onofficieel ‘emmers’ noem. Dit zijn de combinaties van autostoeltjes en babydragers die het reizen met en het vervoeren van je baby gemakkelijker maken, vooral als je een compatibele kinderwagen hebt of deze hebt gekocht als onderdeel van een reissysteem.

De meeste autostoeltjes voor autostoeltjes zijn FAA-goedgekeurd voor vliegreizen en kunnen indien nodig zonder de basis worden geïnstalleerd. Maar wat deze stoelen goed maakt voor beginnende ouders, is de basis die zorgt voor een correcte installatie zodra je die “klik” hoort.

Veel converteerbare autostoeltjes zijn echter 3-in-1 en geschikt voor zowel pasgeborenen als peuters. Aangezien de meeste autostoeltjes na 6-10 jaar verlopen, betekent de aankoop van een goede dat u slechts één stoel per kind hoeft te kopen en deze mogelijk opnieuw hoeft te gebruiken voor broers en zussen, afhankelijk van het merk en model, en ook om de stoel op de juiste manier te onderhouden en op te bergen.

Zorg voor een juiste installatie van het autostoeltje

Als je met een baby rijdt, kun je het veiligste autostoeltje kopen dat er is, maar als het niet correct is geïnstalleerd, is het niet veilig. Autostoeltjes hebben een lange weg afgelegd op het gebied van installatiegemak, maar om het goed te krijgen, vooral de eerste keer, is een toegewijde inspanning vereist. Dit is een geval waarbij een betaalde professional de investering waard is… niet alleen om de stoel correct te installeren, maar ook om u te laten zien hoe u het moet doen.

Met kinderen veel langer achterwaarts gericht dan voorheen, is het belangrijk om de hoek goed te krijgen en ervoor te zorgen dat de stoel niet beweegt, wat een moeilijke en frustrerende taak kan zijn. Veel lokale wetshandhavingsafdelingen bieden autostoelklinieken aan. Hier kunt u niet alleen een stoel laten plaatsen maar ook uw installatie laten keuren.

Dit geldt ook voor de autostoeltjes voor baby’s. En als u tussen auto’s gaat vervoeren, kan de aanschaf van een extra basis de investering waard zijn of leren hoe u de stoel zonder de basis installeert.

Gebruik geen “accessoires” voor autostoelen, tenzij deze zijn vervaardigd door uw autostoelbedrijf

Autostoelen ondergaan strenge veiligheidstests. Deze testen worden gedaan door de individuele fabrikanten. Het is dus veilig om accessoires van hetzelfde merk te gebruiken als het merk van je autostoeltje, maar gebruik niets van een ander merk, ook niet als ze zeggen dat ze “compatibel” zijn. Artikelen zoals autostoelbeschermers, hoofdsteunen voor baby’s, autostoelhoezen of -voeringen en “piddle-pads” zijn niet veilig om te gebruiken, tenzij ze van dezelfde fabrikant zijn als uw autostoeltje.

Kleed de baby niet in omvangrijke kleding of jassen

Als de baby dikke kleding of jassen aan heeft, is het te moeilijk om ervoor te zorgen dat ze correct in hun autostoeltje zijn vastgemaakt. Ook kunnen de riemen en gespen verschuiven als de omvangrijke kleding verschuift. Verder, aangezien je de baby bestuurt en ze waarschijnlijk naar achteren kijken, kun je niet zien of ze oververhit raken of ongemak ervaren in hun stoel.

Het is het gemakkelijkst en veiligst om de baby in lichte lagen te kleden en een hoes van hetzelfde merk te gebruiken als uw stoel om de baby in de wintermaanden warm te houden. Uiteraard kunt u uw auto ook vooraf opwarmen. Wat deden we in hemelsnaam voordat we op afstand begonnen? (Als u uw huidige voertuig niet op afstand kunt starten, neem het dan op uw volgende. Ik weet dat het extravagant lijkt, maar eerlijk gezegd is het het zo waard.)

Neem regelmatig pauze tijdens het autorijden Baby

Zelfs als je haast hebt of bang bent om tegen het verkeer aan te lopen, is het belangrijk om regelmatig pauzes te plannen als je met de auto reist met een baby. Luiers moeten op ongelegen momenten worden verschoond, en voeden tijdens het rijden kan rommelig zijn, maar is ook ongelooflijk onveilig.

Frequente pauzes zijn goed voor u en uw planning. Volwassenen moeten niet alleen hun benen strekken tijdens lange reizen, maar als de baby een superslaper is in een autostoeltje, kun je een wakkere nacht krijgen als ze de hele dag slapen tijdens je rit.

Stop als je moe bent

Ik zal dat nog eens herhalen. Stop als je moe bent. Het kan ongelooflijk verleidelijk zijn om door te gaan als je het naar je zin hebt en de baby tevreden is. Maar om snel te komen waar je heen gaat, maakt niet uit als je het helemaal niet haalt. Als u de rijtaken deelt met een partner, des te beter. Maar sluit een pact dat als jullie allebei te moe zijn om door te gaan, gewoon stoppen.

Autorijdende baby: minder stressvol als je helemaal veilig bent

Als u ervoor kiest om te rijden in plaats van te vliegen, kunt u veel geld besparen bij het plannen van een vakantie. En van punt A naar punt B gaan is in het grootste deel van ons leven noodzakelijk. Het besturen van een baby is zeker minder stressvol als je weet dat de baby veilig is. Deze tips voor veiligheid tijdens het reizen met de auto kunnen de stress bij het plannen van dat deel van uw reis verlichten.

Baby zal reizen is deelnemer aan de Amazon Services LLC Associates/Influencer-programma. Als u een aankoop doet via deze site, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Klik hier om onze Amazon Store te bekijken.

Zie ook:

foto door Sharon McCutcheon Aan Unsplash

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Laat een reactie achter

Angelmakers.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart